Paskelbta Pakomentuoti

spagečių padažas

Šiemet pasodinote sodą ir pomidorai lenda iš ausų. galbūt jūsų kaimynai pasodino sodą, o pomidorai lenda iš jų ausų ir nusileidžia į kartoninę dėžę verandoje. Bet kokiu atveju turite per daug pomidorų, kad juos suvalgytumėte. Sprendimas? Paverskite tuos pomidorus spagečių padažu.

Pomidorų konservavimas spagečių padažui – puikus sprendimas, kai pomidorų yra daug. Spagečių padažas yra universalus. Jį galima naudoti viskam – nuo lazanijos iki picos ir, taip, jis gali būti naudojamas spagečiams.

Pasigaminti ir konservuoti puikų spagečių padažą yra daug lengviau, nei manote. Daugelis iš jūsų turbūt prisimena savo mamą ar močiutę, vergaujančią virtuvėje karščiausią vasaros pabaigos dieną. Namai prisipildė karšto rūgštaus pomidorų kvapo. Jį vis dar jaučiate, bet dabar bent jau turime oro kondicionierius, tiesa?

Štai pagrindiniai spagečių padažo gaminimo principai:

Kai kalbama apie konservavimą, švara yra šalia dieviškumo. arba bent jau ji padeda išvengti apsinuodijimo maistu ligoninėje. įsitikinkite, kad laikotės visų rekomendacijų dėl stiklainių, kuriuos naudosite laikymui, valymo.

Paruoškite pomidorus – tai tikriausiai daugiausiai laiko reikalaujantis žingsnis. Pomidorus reikia nuplauti ir išvirti. Reikia pašalinti odelę ir sėklas. Tai atlikus, reikia pridėti recepte numatytų prieskonių. Labai svarbu laikytis recepto. Pridėjus kitų daržovių į mišinį gali būti padaryta didžiulė klaida.

Konservuokite padažą Baigę virti padažą, supilkite jį į išvalytus ir sterilizuotus stiklainius. Nepamirškite nuvalyti padažo pertekliaus ar bet ko, kas galėjo nusėsti ant stiklainio šonų. Ypač kruopščiai nuvalykite stiklainio kraštą. Ten esantis padažas gali turėti įtakos stiklainio sandarumui. Uždenkite stiklainį dangteliu, užsukite žiedą ir įdėkite į verdančio vandens vonelę maždaug 10 minučių. Jei reikia, pakoreguokite aukštį.

Kad stiklainiai uždaryti, sužinosite, kai išgirsite, kaip atvėsę jie „spragsi“. Kai stiklainiai atvės ir būsite tikri, kad jie gerai užsandarinti, galite juos padėti į sandėliuką ir naudoti ateityje. Saugokite stiklainius nuo tiesioginių saulės spindulių ir ekstremalios temperatūros.

Tikiuosi, kad tai jums leido suprasti, ko reikia norint namuose konservuoti spagečių padažą. Kaip jau minėjau, tai tikrai nėra sunku, jei tik į tai atsižvelgsite.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.